Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Tlf: 93951767 Adresse: Møllevænget 4, Hunderup, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig – det er helt uforpligtende.

Da jeg har andet primærjob og ikke er til rådighed hele tiden er det oftest lettest at kontakte mig via klinikkens Facebook-side. Du kan dog også sende mig SMS eller mail. Hvis du ønsker at blive ringet op skal du indtale en personlig besked på min telefonsvarer. Jeg ringer tilbage hurtigst muligt indenfor hverdage mellem kl. 8 og kl. 16. Jeg medbringer dog ikke telefonen på mit primære job, hvorfor der kan være ventetid.  

Jeg anvender Facebook-siden til at slå informationer op om ferie, ledige tider, samt afbudstider – så jeg kan anbefale dig at like/følge siden, så du ikke går glip af vigtige nyheder.

Akut behov:

Har du akut behov for behandling skal du altid kontakte mig via mobil eller SMS. Så hjælper jeg dig hurtigst muligt såfremt jeg har mulighed for det.

Ventetid:

Pga. et begrænset antal tider til behandling samt varierende åbningstider kan der opleves ventetid på behandling. Såfremt jeg ikke vil være i stand til at tilbyde dig en tid indenfor en, for dig, acceptabel periode henviser jeg til områdets øvrige dygtige behandlere. 

Jeg prioriterer, at de kunder der allerede er igang med et behandlingsforløb kan få tid til deres næste behandling. Derfor vil du også opleve, at disse tider ikke kan ses i bookingsystemet – det er altså ikke et udtryk for, at der er helt stille i klinikken.

Jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen

Lene Skou Søgaard.

Care2Life

Møllevænget 4, Hunderup – 6740 Bramming

 

For yderligere information, forespørgsel og tidsbestilling:

mail: kontakt@care2life.dk

Tlf: 93951767