Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Tlf: 93951767 Adresse: Nørregade 18, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig – det er helt uforpligtende.

Når jeg er igang med behandling i klinikken har jeg ikke mulighed for at besvare min telefon. Ønsker du, at jeg skal ringe dig op er du velkommen til at indtale besked på min telefonsvarer. Du kan også skrive til mig via SMS – så svarer jeg hurtigst muligt på din besked. Derudover træffes jeg via Messenger eller min Facebook-side.

Jeg anvender Facebook-siden til at slå informationer op om ferie, ledige tider, afbudstider samt tilbud – så jeg kan anbefale dig at like/følge siden, så du ikke går glip af vigtige nyheder.

Akut behov:

Har du akut behov for behandling skal du altid kontakte mig via mobil eller SMS. Så hjælper jeg dig hurtigst muligt såfremt jeg har mulighed for det.

Ventetid:

Uanset om du har et akut behov for behandling, eller din problemstilling har været længerevarende, er det altid rart at kunne komme igang med behandlingen hurtigst muligt. Derfor stiler jeg mod at undgå ventetid og kan som regel altid tilbyde opstart af behandling inden for få dage. I enkelte tilfælde kan jeg tilbyde behandling allerede samme dag som du henvender dig.

Jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen

Lene Skou Søgaard.

Care2Life

Nørregade 18 – 6740 Bramming

 

For yderligere information, forespørgsel og tidsbestilling:

mail: kontakt@care2life.dk

Tlf: 93951767