Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Adresse: Møllevænget 4, Hunderup, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Bambusmassage

Bambusmassage er en massageform der kan bruges som både afslappende og stimulerende behandling til krop og ansigt. Behandlingen er ideel til både mænd og kvinder og kan bruges til såvel velvære som til dybdegående behandling.

Udover at være rigtig god til dybdegående behandling har bambusmassagen en drænende, afslappende samt beroligende effekt, hvorfor behandlingen er ideel til sportsfolk samt til f.eks. kvinder der ønsker at reducere cellulitis (appelsinhud).

Behandlingsvarighed: 30 eller 45 min

Bambusmassage på ben

Fordele ved bambusmassage

Bambusmassage føles skønt og det giver samtidig mig, som terapeut, mulighed for at arbejde dybere og mere konsekvent gennem hele behandlingen. Af fordele ved behandlingen kan nævnes:

Giver en mere effektiv massage på kortere tid – sammenlignet med manuel massage (du kan dermed spare penge i fht. kortere behandlingstid).

Forbedrer blodgennemstrømningen til musklerne

Giver en dybere følelse af afslapning

Reducerer muskelspændinger

Bambusmassagen har en dyb virkning og mange klienter kan hurtigt mærke den lindrende effekt af akutte muskelsmerter. Massagen er også særdeles effektiv som forebyggende behandling.

Bambusmassagens funktioner

Stimulering af muskler og nervesystem som giver afslappende virkning. Bindevævs stimulation mod ødemer, strækmærker og ar

Styrker hudens fedt/fugtbalance

Afspændende og beroligende

Velvære

Mod dyb tørhed og kollagen stimulation

Behandlingsformen kan med fordel stå som en selvstændig behandling – men den kan også kombineres med andre behandlingsformer som f.eks. manuel massage, cupping eller manuel lymfedrænage (MLD).

Kold eller varm Bambusmassage

Bambusmassagen kan udføres i både en “kold” og en “varm” udgave. Ved begge behandlinger anvendes en opvarmet olie, som gør huden afslappet og efterlader huden mere blød, kompakt og velplejet.

Kold behandling: Her anvendes bambusstave der har almindelig stuetemperatur. Behandlingen kan udføres som ren velvære men kan også med fordel anvendes til mere dybdegående behandling.

Varm behandling: Her anvendes bambusstave som på forhånd er blevet opvarmet – de opvarmede redskaber kan sammenlignes med hot stone massage, hver er blot tale om en anden måde at anvende redskaberne og behandle kroppens muskler. Behandlingen kan udføres som ren velvære men kan også med fordel anvendes til mere dybdegående behandling.

Forholdsregler

I princippet kan alle få bambusmassage*, men der er enkelte forholdsregler at være opmærksom på:

Lider du af højt eller lavt blodtryk, kan dette forværres på grund af arbejdet med varme

Visse medicin, der kan medføre, at du bliver mere følsom over for varme og tryk

Betændelsetilstande

Lokal hævelse

Solskoldning

*ud fra samme forholdsregler som ved manuel massage