Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Adresse: Møllevænget 4, Hunderup, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Positiv Psykologivejledning

Ønsker du at øge din mentale sundhed eller ønsker du at styrke din generelle trivsel, så book en tid til en samtale og oplev, hvilken forskel det kan gøre for dig i din hverdag.

…..vi tænker 5 negative tanker for hver gang vi tænker 1 positiv…..

Positiv Psykologi defineres ud fra, hvad der gør personer og samfund i stand til at trives samt, hvad der skal til for at skabe trivsel og optimal menneskelig funktion. Positiv Psykologi skal ikke ses som en erstatning eller et alternativ til den traditionelle psykologi, snarere som et nødvendigt parallelt område.

Mennesket har af natur tendens til at fokusere på det negative. De fleste af os kan nikke genkendende til, at vi ofte fokuserer på fejl og mangler. Vi lever i en kultur, hvor vi praktiserer fejlsøgning i stor stil og hvor vi er vores egen værste fjende og dommer.

Er Positiv Psykologivejledning noget for dig?

Vi er ikke altid selv bevidste om at vi er “fanget” i en negativ spiral. Kan du nikke genkende til noget af følgende:

– Let ved at blive trist/ked af det
– Føler dig utilstrækkelig
– Lavt energiniveau
– Manglende overskud i hverdagen
– Tendens til at vælge den usunde kost
– Svært ved at sætte ord på følelser
– Føler let bekymring
– Kan ikke overskue at være sammen med andre mennesker
– Undgår kolleger på arbejdspladsen
– Har fokus rettet mod “det du ikke er så god til”

Som Positiv Psykologivejleder kan jeg via samtale hjælpe dig med at få vendt fokus mod det positive for dermed at øge din trivsel. Under samtalen øges fokus på dine styrker og ressourcer og du får hjælp til, hvordan du bedst kan træne dine styrker og håndtere dine svagheder, så du fremover vil opnå en højere følelse af velvære og trivsel.

Er du i tvivl om positiv psykologivejledning er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via messenger, SMS eller mail.