Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Adresse: Møllevænget 4, Hunderup, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

AKUPUNKTUR

Akupunktur bliver brugt til behandling af akutte og kroniske sygdomstilstande, til
smertelindring og forebyggende behandling, samt til at genoprette og styrke kroppen efter sygdom, behandling eller anden belastning.

Behandlingen er fri for medicin og deraf følgende bivirkninger. Der benyttes meget tynde og fine nåle, som giver en langt mindre oplevelse af smerte under indstik. Akupunktur skal være behageligt og ikke forbundet med ubehag. Det er naturligt at føle en hvis angst for nåle i forbindelse med den første akupunkturbehandling – det er dog som oftest noget der forsvinder efter behandlingen går i gang, da de fleste finder ud af, at det ikke gør ondt at blive stukket med akupunkturnåle.

Med udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin tilbydes behandling af såvel akutte som kroniske sygdomstilstande og symptomer.
Akutte tilstande (som f.eks. sportskader, akutte smerter, lændehold osv.) kan som regel lindres med få behandlinger.
Kroniske tilstande kræver som ofte lidt flere behandlinger. Dette skyldes at kroniske tilstande i de fleste tilfælde har været tilstede i kroppen igennem længere tid. Jo længere tid tilstanden har været tilstede – jo flere behandlinger skal der til før kroppens normale og sunde balance er genoprettet. Du vil dog allerede efter de første behandlinger mærke en markant forskel.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig så kontakt mig på kontakt@care2life.dk

 

Behandling af smerter i knæ

Symptomer:

Alle mennesker har en eller flere ubalancer i deres krop. Når vi oplever alt fra ubehag til sygdom er det kroppens måde at fortælle os på, at vi skal sørge for at rette op på denne ubalance. Dette kan vi f.eks. gøre ved hjælp af behandling med akupunktur. Jo før man sætter en behandling igang, jo hurtigere vil effekten sætte ind.

Nogle af de symptomer som jeg tilbyder akupunkturbehandling for er:

Smerter – akutte og/eller kroniske.

Sygdom i mave og/eller tarm.

Luftvejsproblemer.

Psykiske udfordringer.

Barnløshed/cyklusforstyrrelser.

Gener i fbm. graviditet og barsel.

Bivirkninger ved akupunktur:

Erfaringer viser, at der kan være bivirkninger ved akupunktur. Der er dog for det meste tale om mindre gener, der hurtigt forsvinder.

Eksempler på sådanne bivirkninger er:

Mindre blødning når nålene tages ud – Blå mærker ved indstiksstedet – Lokal irritation/rødme ved indstiksstedet.

Sjældne typer af bivirkninger er:

Kvalme – Døsighed – Svimmelhed – Opstemthed – Almen utilpashed

I starten af behandlingsforløbet kan du opleve en kortvarig forværring af dine symptomer. Dette vil typisk blive anset som en del af processen og ikke som en bivirkning. Det er meget forskelligt, hvordan man reagerer på akupunkturbehandling. Nogen føler stor afslappethed, summen eller prikken i kroppen. Det er almindeligt at opleve stor træthed efter de første behandlinger, men man kan også reagere ved at opleve velvære og forøget energi.