Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Tlf: 93951767 Adresse: Nørregade 18, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

AKUPUNKTUR

Akupunktur bliver brugt til behandling af akutte og kroniske sygdomstilstande, til
smertelindring og forebyggende behandling, samt til at genoprette og styrke kroppen efter sygdom, behandling eller anden belastning.

Behandlingen er fri for medicin og deraf følgende bivirkninger. Der benyttes meget tynde og fine nåle, som giver en langt mindre oplevelse af smerte under indstik. Akupunktur skal være behageligt og ikke forbundet med ubehag. Det er naturligt at føle en hvis angst for nåle i forbindelse med den første akupunkturbehandling – det er dog som oftest noget der forsvinder efter behandlingen går i gang, da de fleste finder ud af, at det ikke gør ondt at blive stukket med akupunkturnåle.

Med udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin tilbydes behandling af såvel akutte som kroniske sygdomstilstande og symptomer.
Akutte tilstande (som f.eks. sportskader, akutte smerter, lændehold osv.) kan som regel lindres med få behandlinger.
Kroniske tilstande kræver som ofte lidt flere behandlinger. Dette skyldes at kroniske tilstande i de fleste tilfælde har været tilstede i kroppen igennem længere tid. Jo længere tid tilstanden har været tilstede – jo flere behandlinger skal der til før kroppens normale og sunde balance er genoprettet. Du vil dog allerede efter de første behandlinger mærke en markant forskel.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig så kontakt mig på kontakt@care2life.dk
Akupunktur