Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Tlf: 93951767 Adresse: Nørregade 18, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Holdundervisning

HOLDUNDERVISNING:

Der er mulighed for at deltage i holdundervisning i hhv. Babymassage, Børnemassage og Fødselsforberedelse.

Hold for Fødselsforberedelse vil blive offentliggjort på Care2Lifes Facebookside, når der foreligger datoer for opstart af hold. Så følg med der, eller henvend dig pr. mail til kontakt@care2life.dk, så kontakter jeg dig, ligeså snart der er nyt hold på vej.

Hold for Babymassage samt Børnemassage aftales individuelt for holdene og ved direkte henvendelse til mig.

BABYMASSAGE:

Varighed ca. 120 min.: 1000 kr./hold (inden for 10 km fra klinikken, derudover kommer merpris efter aftale).

Babymassage er:

 • Skønt for baby
 • Stimulerende for babys sanser og kredsløb
 • Med til at bedre babys fornemmelse af egen krop
 • Styrkende for babys motorik
 • Beroligende
 • Med til at mindske kolik smerter og mave/tarmproblemer
 • Giver en god kontakt mellem baby og forældre

Undervisning i babymassage kan foregå hjemme hos dig privat eller hos mig i klinikken. Du samler selv holdet og sørger selv for, at indsamle penge fra de andre deltagere. Der afregnes på én samlet regning.

I klinikken er der plads til 4 forældre + babyer – holder I arrangementet derhjemme kan I være op til 7 forældre + babyer. Prisen er inkl. undervisning i babymassage, hvor vi sammen gennemgår hele massagen på jeres babyer – selve massagen tager ca. 20 min, men der beregnes lidt ekstra tid da det jo er undervisning. Derudover er der mulighed for at stille diverse spørgsmål omkring dig selv, baby mm. og der tages højde for, at det måske ikke er alle babyer der er vågne på samme tid – så der er mulighed for at lave babymassagen lidt forskudt for hinanden.

Du skal medbringe yogamåtte/underlag eller tæppe/dyne som din baby kan ligge på. God idé at medbringe en stofble for at beskytte underlaget mod massageolien samt en ble til pusling bagefter, da mange babyer får gang i maven i fbm. babymassagen.

I prisen er inkluderet 1 lille flaske luksusmassageolie uden tilsætning af parabener eller parfume, samt et skriftligt materiale til privat brug, så du kan fortsætte med at massere din baby derhjemme.

BØRNEMASSAGE:

120 min. (inkl. kørsel): 1000 kr. Børnemassage tilbydes udelukkende “ud af huset” og kan f.eks. foregå i Dagplejegruppen, Børnehaven eller i de mindre skoleklasser. Det anbefales at holdene max. består af 10 deltagende børn (ved lidt større børn kan der deltage flere).

Børnemassage er:

 • Skønt for barnet
 • Stimulerene for barnets sanser og kredsløb
 • Bedre kontakten til egen krop
 • Styrkende for barnets motorik
 • Beroligende
 • Mindsker mobning – “den du masserer mobber du ikke”.

Børnemassagen foregår primært som barn-barn eller barn-voksen kontakt, hvor der undervises ud fra f.eks. principper fra børne yoga, sanglege og andre lege.

FØDSELSFORBEREDELSE:

Én gang á 120-150 min: 350 kr.*

Forløb med 4 gange: 1200 kr.*

*Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark til Fødselsforberedende undervisning.

Der lægges i undervisningen vægt på god tid til fordybelse og spørgsmål. Varigheden er derfor varierende alt efter antal af deltagere samt spørgelysten. Indholdet tilrettelægges individuelt på holdende alt efter behov, men undervisningen tager selvfølgelig udgangspunkt i et grundlæggende temaforløb.

Det er vigtigt, at partner inddrages i undervisningen, så både den gravide og partneren er godt rustede i graviditeten og under fødslen.

Et undervisningsforløb bestående af 4 gange kan f.eks. se således ud:

1: Graviditet – Når hormonerne flytter ind – Parforholdet under graviditet – Graviditetsgener og hvordan du bedst forebygger disse.

2: Opfølgning fra sidst – Amning – Den sidste del af graviditeten, hvor generne er størst og tålmodigheden mindst – Når fødslen starter op – Hvordan kan I arbejde derhjemme – Afspænding – lejring – smertelindring.

3: Opfølgning fra sidst – Ønskeseddel til fødslen – Den normale fødsels forløb – Smertelindring – Lejring under veerne og pressefasen – Når baby er ude -De første dage efter fødslen.

4: Opfølgning fra sidst – Igangsættelse af fødsel – Når der er komplikationer under fødslen – Den nybagte familie – Parforholdet med en baby på sidelinjen.

Der vil løbende blive tilbudt undervisning for hold der kan føle særlige behov i forbindelse med deres graviditet og fødsel. Det kan være gravide der har været igennem fertilitetsbehandling, gravide der skal være solo-mor, gravide der tidligere har mistet et barn i fbm. graviditet eller fødsel.

Hvis du har et særligt ønske er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@care2life.dk