Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Tlf: 93951767 Adresse: Nørregade 18, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Dybdemassage

Massage der indgår i Behandling & Terapi er som oftest dybdemassage. Der stilles derfor krav i fht. hvilken behandlingsvarighed der er booket.

Ved dybdemassage arbejdes mere intensivt i et større eller mindre område, alt efter hvor du oplever din problemstilling.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at selvom du oplever dine problemer i et særligt område, så kan behandlingen indeholde behandling af et område, som ligger i afstand fra problemområdet. Dette skyldes, at kroppen er opbygget således, at der er flere forskellige muskelkæder, og problemer i ét givent område, kan stamme fra et andet område i den pågældende muskelkæde. Det er derfor også helt normalt, at jeg vil foretage én eller flere tests, i fht. sammenhængen af problemer i de pågældende muskelkæder – det er alt sammen for at hjælpe dig, så du hurtigst muligt oplever en lindring af problemet.

Dybdemassagen kan med fordel suppleres med Triggerpunktsmassage.

Jo længere tid du har gået med dine smerter/spændinger, jo længere tid må du også påregne, at det tager at nå til bunds med dit problem. Et problemer der har varet ved i flere måneder eller måske endda år forsvinder ikke som dug for solen efter én enkelt behandling. Hav tålmodighed og mærk efter i din krop.