Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Adresse: Møllevænget 4, Hunderup, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Massageterapi

Massageterapi kan anvendes til såvel forebyggelse som behandling og vedligeholdende behandling. Massageterapi er ideelt til at reducerer muskelspændinger og hjælper samtidig kroppen til, at komme af med de affaldsstoffer som meget ofte hober sig op og skaber ubalance og dermed spændinger og smerter.

I klinikken arbejder jeg med en dybdegående massageterapiform, hvor jeg gennem forskellige teknikker og massageformer forsøger at afhjælpe kundens problemer og samtidig hjælpe med at forebygge at nye opstår.

Jeg anvender bl.a. teknikker som moving cupping, bindevævsmassage, triggerpunktsmassage samt stationær cupping. Derudover anvender jeg også bambusmassage samt brug af hot stone.

Hos mig handler det om Behandling & Terapi i den form, at klienten afhjælpes de problemstillinger og udfordringer de måtte døje med, og i samarbejde med klienten på briksen sammensættes en behandling, som også oftest kombineres af forskellige teknikker eller behandlingsformer. 

Behandlingsvarighed: 30-45 min.

Massageterapi kan f.eks. anvendes ved:

rygsmerter, lændehold, piskesmæld, smerter i nakke eller skuldre, smerter i arme eller ben, restitution efter sport, forebyggelse eller behandling af skader, hovedpine/migræne samt afspænding af muskler.


Dybdemassage:

Massage der indgår i Behandling & Terapi er som oftest dybdemassage. Der stilles derfor krav i fht. hvilken behandlingsvarighed der er booket.

Ved dybdemassage arbejdes mere intensivt i et større eller mindre område, alt efter hvor du oplever din problemstilling.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at selvom du oplever dine problemer i et særligt område, så kan behandlingen indeholde behandling af et område, som ligger i afstand fra problemområdet. Dette skyldes, at kroppen er opbygget således, at der er flere forskellige muskelkæder, og problemer i ét givent område, kan stamme fra et andet område i den pågældende muskelkæde. Dybdemassagen kan med fordel suppleres med Triggerpunktsmassage.

Jo længere tid du har gået med dine smerter/spændinger, jo længere tid må du også påregne, at det tager at nå til bunds med dit problem. Et problemer der har varet ved i flere måneder eller måske endda år forsvinder ikke som dug for solen efter én enkelt behandling. Hav tålmodighed og mærk efter i din krop.

Fodmassage:

Fodmassage er ikke at betegne som en wellnessmassage af fødderne. Fodmassage er en dybdegående massage, som gennemarbejder musklerne i fødderne, som i hverdagen er rigtig svært at strække ud og træne.

Musklerne i fødderne får næsten ingen motion og cirkulation og er ofte svækket af stramme og ubehagelige sko.

Fodmassage er godt for blandt andet:

Folk med diabetes – især fordi det øger cirkulationen. – At minimere fremtidige skader, da fodens muskulatur styrkes – At reducere angst hos cancerpatienter – At reducere angst og depression – At reducere hovedpine – At reducere hypertension (forhøjet blodtryk) – At reducere stress samt fysisk og psykisk belastning – At reducere kroniske hælsmerter – forårsaget af såvel inflammation som overbelastning – At forbedre fodbuen hos personer med platfod – At reducere PMS – især hos de kvinder der under PMS rammes af følelse af sorg, ulykke, irritabilitet, angst, anspændthed, søvnløshed, træthed, hovedpine og humørsvingninger – At reducere ødemer (væskeophobninger) omkring fødder og ankler

En Fodmassage er grundig og samtidig yderst behagelig. Ved at få rettet op på føddernes muskler, så forplanter virkningen sig op gennem kroppen og derved kan smerter i knæ, hofter, lænd og ryg også reduceres – såfremt en del af disse smerter skyldes en skæv holdning i kroppen pga. overbelastede fødder.

Der afsættes 45 min til behandlingen. Det anbefales at fødderne er vasket/badet senest samme morgen så du undgår at en del af massagetiden skal bruges på et indledende fodbad.

Dybdegående fodmassage