Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Tlf: 93951767 Adresse: Nørregade 18, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Kinesiotapening

Kinesiotapening er et rigtig godt supplement til behandling med f.eks. massage, cupping, akupunktur eller manuel terapi og kan sågar også bruges som en støttebehandling ved lymfedrænage. Især efter operation, hvor området omkring arret ønskes drænet så det ikke er så hævet.

Mulighederne med Kinesiotapening er uendelige og det kan bl.a. anvendes ved:

Skulderproblemer – Tennis-/golfalbue – Diskusprolaps – Smerter – Piskesmæld – Ledproblemer – Hold i ryg/nakke/lænd – Bækkensmerter/Bækkenløsning – Karpal-Tunnel syndrom – Hævelser ved inflammation –

Støtte ved Lymfedrænerende behandling

Tapening af skulderproblematik

Kinesiotapening er uden bivirkninger (der skal selvfølgelig tages højde for allergi overfor plaster) og teknikken kan ikke forværre dit problem. Det værste der kan ske er, at du oplever, at teknikken ikke har hjulpet dig. I de tilfælde er det ofte fordi, at teknikken skal ændres.

Tapening af ben

Ved behandling med Kinesiotaping i kombination med andre behandlingsmetoder er der et ganske lille tillæg på den samlede behandlingspris (dog ikke, hvis du har booket 30 min kun for at få påsat tapen). Dette skyldes, at jeg ikke går på kompromis med kvaliteten af materialerne og jeg anvender kun de bedste typer af Kinesiotape og samtidig de typer der også er færrest oplevelser af allergiske reaktioner overfor. Men kvalitet er også rigtig dyr. Derfor tager jeg et mindre gebyr for tapen. Du kan også med fordel købe din tape hos mig i klinikken – jeg lærer også meget gerne, hvordan du selv kan anvende tapen derhjemme – nogle gange kræver det dog, at du har én der kan gøre det for dig. Men tag vedkommende med, og så lærer jeg gerne fra mig.

Det er meget vigtigt, at du følger de anvisninger du får ved behandlingen, så du fjerner tapen igen på den korrekte måde, for ikke at udøve skade på din hud.