Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Tlf: 93951767 Adresse: Nørregade 18, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

OM MIG

Jeg har siden 2001 arbejdet indenfor det danske sundhedsvæsen.

Lene SøgaardJeg blev uddannet sygeplejerske fra Esbjerg Sygeplejeskole i juni 2001 og arbejdede de efterfølgende år indenfor hjemmesygepleje, medicinsk afdeling samt Neonatal afdelingen på Rigshospitalet.

I juni 2004 blev jeg uddannet sundhedsplejerske fra Sygeplejehøjskolen i København. Efterfølgende arbejdede jeg som barselssygeplejerske på Glostrup Sygehus, indtil jeg i 2005 startede på jordemoderstudiet.

I juni 2007 blev jeg uddannet jordemoder fra Københavns Jordemoderskole og efter endt uddannelse har jeg virket som jordemoder og har været ansat på fødeafsnittet i Slagelse og Næstved frem til juni 2015. Herefter er jeg ansat ved fødeafsnittet på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg.

Mit arbejde med akupunktur startede i efteråret 2009, hvor jeg tog en grunduddannelse i akupunktur for jordemødre. Jeg fik blod på tanden til at lære mere og startede på en specialuddannelse for jordemødre i obstetrisk akupunktur.

I Juni 2012 afsluttede jeg “Den Professionelle Akupunkturuddannelse” og kunne herefter tilføje titlen: Akupunktør.

I Juni 2017 afsluttede jeg uddannelse som Lægeeksamineret Holistisk Massør, og kan herefter tilbyde dybegående behandling af smerter, skader og/eller bevægeproblematikker, samt tilbyde forebyggende behandling ved hjælp af Massage Terapi. Derudover tilbyder jeg wellnessmassage for afslapning og velvære.

I efteråret 2017 har jeg taget uddannelse i Lymfedrænage samt Tørbørstningsmassage, og tilbyder derfor også disse behandlingsformer i klinikken.

I foråret 2019 skal jeg på yderligere 3 kurser som vil komme til at have fokus på bl.a. akutte og kroniske smerter samt fødderne. Det bliver rigtigt spændende og jeg glæder mig til at tilegne mig ny viden som kan være til hjælp for klinikkens kunder.

Det er også i 2019 at jeg udvider klinikkens tilbud med konsultationer og samtaler med privat jordemoder.

Jeg har lagt stor vægt på at få indrettet min klinik, således at mine klienter kan få de bedste forhold for afslapning og velvære under behandlingen.

Jeg er medlem af DAKOBE og jeg er RAB-registreret indenfor Akupunkturbehandling. Du kan derfor få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark såfremt du har haft kontakt til din egen læge vedrørende dine symptomer/din problemstilling. Derudover ydes der tilskud til jordemoderkonsultationer og – samtaler.