Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Adresse: Møllevænget 4, Hunderup, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

OM MIG

Jeg har siden 2001 arbejdet indenfor det danske sundhedsvæsen.

Lene SøgaardJeg blev uddannet sygeplejerske fra Esbjerg Sygeplejeskole i juni 2001 og arbejdede de efterfølgende år indenfor hjemmesygepleje, medicinsk afdeling samt Neonatal afdelingen på Rigshospitalet.

I juni 2004 blev jeg uddannet sundhedsplejerske fra Sygeplejehøjskolen i København. Efterfølgende arbejdede jeg som barselssygeplejerske på Glostrup Sygehus, indtil jeg i 2005 startede på jordemoderstudiet.

I juni 2007 blev jeg uddannet jordemoder fra Københavns Jordemoderskole og efter endt uddannelse har jeg virket som jordemoder og har været ansat på fødeafsnittet i Slagelse og Næstved og arbejder nu på fødeafdelingen på SVS Esbjerg. 

Mit arbejde med akupunktur startede i efteråret 2009, hvor jeg tog en grunduddannelse i akupunktur for jordemødre. Jeg fik blod på tanden til at lære mere og startede på en specialuddannelse for jordemødre i obstetrisk akupunktur.

I Juni 2012 afsluttede jeg “Den Professionelle Akupunkturuddannelse” og kunne herefter tilføje titlen: Akupunktør.

I Juni 2017 afsluttede jeg uddannelse som Lægeeksamineret Holistisk Massør, og tilbyder massageterapi med fokus på smerter, skader og/eller bevægeproblematikker samt forebyggende behandling. 

I efteråret 2017 tog jeg efteruddannelse i Manuel Lymfedrænage samt Tørbørstningsmassage som idag også er en stor del af behandlingen i klinikken. 

I 2020 har jeg afsluttet uddannelse til Positiv Psykologivejleder, Styrkekonsulent samt Certificeret Lifecoach. 

Jeg sørger desuden løbende for, at tilegne mig ny viden og færdigheder indenfor forskellige former for massageterapi, ved at deltage i diverse kurser.

Jeg er medlem af DAKOBE og jeg er RAB-registreret indenfor både Akupunktur og Massageterapi. Dette er et garantistempel til dig om, at jeg lever op til kravene for uddannelse. Du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark til akupunkturbehandling, såfremt du har haft kontakt til din egen læge vedrørende din henvendelse. Derudover ydes der tilskud til jordemoderkonsultationer og – samtaler.