Care2Life- Klinik for Massageterapi & Alternativ Behandling

Adresse: Møllevænget 4, Hunderup, 6740 Bramming. CVR nr.: 33275250 kontakt@Care2Life.dk

Kvalitet til dig!

Det er vigtigt at du føler dig tryg når du modtager behandling i klinikken.

For at kunne tilbyde en god og professionel behandling er en af de afgørende faktorer, at jeg som behandler har en solid faglig baggrund. Derfor sætter jeg også en stor ære i, at jeg hele tiden holder min viden up-to-date.

Udover mine sundhedsfaglige uddannelser samt uddannelser til både Akupunktør og Lægeeksamineret Massør, sørger jeg også for jævnligt at tilegne mig ny viden – både ved at deltage i forskellige relevante kurser og ved, at jeg bruger en del af min fritid på selv, at fordybe mig i spændende og relevante emner. Ved at være Registreret Alternativ Behandler (RAB) i Akupunktur kræver også, at jeg tager efteruddannelseskurser løbende.

At være Holistisk Massør betyder også, at jeg ikke arbejder efter “apparatfejls-modellen” men i stedet søger at se de forskellige problemstillinger ud fra en helhed. Du vil derfor også ofte opleve, at jeg stiller spørgsmål omkring kost, motion, levevis, arbejde, sygdomme mm. Alt sammen for, at hjælpe dig bedst muligt. Du er altid velkommen til at komme for forebyggende behandling – men hvis du har en reel problemstilling, er det dejligt, hvis vi får den løst.

Jeg anvender ligeledes materialer af høj kvalitet i klinikken. Ved akupunktur kan oplevelsen optimeres ved at anvende nåle, som giver så smertefrit et indstik som muligt. Massageolien skal være lækker, parfume- og parabenefri og meget gerne let at aftørre igen så den ikke efterlader pletter på dit tøj. Jeg anvender ligeledes Kinesiotape af høj kvalitet, som giver huden lov til at ånde igennem tapen. Derved undgås også skader på huden under behandlingen. Kinesiotapen er det eneste du betaler et mindre tillæg for, når dette anvendes som supplement til din behandling.

Jeg sørger for at du bliver modtaget i en ren og pæn klinik. Du skal ikke selv medbringe lagen og håndklæde. Du skal blot møde op og modtage din behandling.

At kunne tilbyde mine kunder ovenstående giver naturligvis også udgifter til klinikken. Det er altså – udover min arbejdstid – alt dette du også betaler for, når du modtager behandling.